Laat u inspireren
voor uw volgende reis

in de kijker

We inspireren u graag voor uw volgende reis via 't Reiskoffertje, op onze "In De Kijker" blog posten we regelmatig leuke reisnieuwtjes.
Kom dus zeker terug om nog meer te lezen, of schrijf u in voor  onze nieuwsbrief.

Download hieronder alvast ons inspirerend vakantie magazine!

DOWNLOAD MAGAZINE

Costa Rica – de groene parel

Gek op natuur? Dan kun je in Costa Rica optimaal genieten! Ontdek de kleurrijkste dieren, groene jungles, imposante vulkanen en watervallen tijdens een vakantie in Costa Rica. Dit compacte land is ook nog eens gezegend met twee lange kustlijnen waar je heerlijk kunt wandelen, surfen of walvissen en schildpadden spotten. De regenwouden van Costa Rica […]

LEES MEER

’t Reiskoffertje in de media

Interview in het regionale maandblad ’t Periodiekske en De Passant. Verschillende reisreportages in het regionale maandblad ’t Periodiekske en De Passant.

LEES MEER

San Sebastian – onbekend & onbemind

Ik heb de kans gekregen om mee op studietrip te gaan naar het Spaanse kuststadje San Sebastian – Donostia in het Baskisch. Een stukje onbekend en daardoor onbemind Spanje, aan de groene Atlantische kust, niet ver van het meer bekende Bilbao.
Deze historische en mondaine stad, gelegen in de prachtige Concha baai, was eerder bijzonder geliefd en druk bezocht door royals. Hierdoor vind je er nog overal prachtige historische gebouwen. Vandaag wordt San Sebastian geprezen voor zijn gastronomie, cultuur en actieve, gezonde lifestyle.

LEES MEER

Dossier: cruises

Cruises! Oh wat bestaan er over cruises veel misvattingen en vooroordelen! Om er maar enkele op te sommen: alleen maar gepensioneerden, zeeziekte, te veel glitter, “Nicole en Hugo”, saaie of heel drukke schepen, elitaire toeristen, … Niets is minder waar. Het aanbod aan rederijen en cruiseschepen is namelijk zo immens en divers, dat er voor elk […]

LEES MEER

OPEN BRIEF AAN DE BELGISCHE REIZIGER

Dit is niet de zoveelste klaagzang van een beroeps- of belangengroep die het onrechtvaardig vindt door de tsunami aan coronamaatregelen te moeten inbinden. Dit is een warme bede tot solidariteit. Van uw lokale zelfstandige reisagent. Ook een beetje in uw eigen belang toch.

LEES MEER

Mauritius, de tropische tuin in de Indische Oceaan

Mauritius, de tropische tuin in de Indische Oceaan. Vorige maand werd ik uitgenodigd om het vulkanische Mauritius te ontdekken, en wat heeft dit prachtige eiland mij verrast!

LEES MEER

Op zoek naar het Noorderlicht in Ijsland

Op zaterdagavond 27 april organiseert Volkssterrenwacht Urania, samen met Destination Green, een infosessie over de Nederlandstalig begeleide groepsreis ” Op zoek naar het Noorderlicht in Ijsland”. Deze reis vindt plaats van 24 november tem 1 december 2019.

LEES MEER

Het Noorden, een top bestemming voor velen.

Vele cruisers vinden het Noorden een absolute top bestemming. Sommigen kiezen deze regio als eerste cruise ervaring om naar deze bestemming te gaan, en waarom niet…  De Noorse fjorden werden immers door National Geographic uitgeroepen tot het minst aangetaste gebied ter wereld.

LEES MEER

Ontdek Jamaica – home of all right!

Jamaica is zo’n eiland onder de Caribische zon dat ontdekt moet worden door echte levensgenieters. Het groene eiland heeft zoveel meer te bieden dan enkel zon, zee en strand. Er is voor elk wat wils op Jamaica!

LEES MEER

Cork op je verlanglijstje!

Kleurrijke steden, een mooie kustlijn en charmante dorpjes…. we nodigen  iedereen uit om Cork op hun ‘bucket list’ te plaatsen. In West Cork vind je ongerepte stranden, een indrukwekkend schiereiland en op- en- top Ierse eilanden.

LEES MEER

Ontdek veelzijdig Elzas

Maak even kennis met onze pakketjes voor de veelzijdige Elzas.
Op welke manier past de Elzas het beste bij u? Wilt u wijne

LEES MEER

Vakantiehuis Freddie Mercury

Tussen eind de jaren 70 en zijn dood in 1991 bezocht Freddie Mercury regelmatig de Zwitserse stad Montreux, waar hij verbleef in de “Duck House”.

LEES MEER

Wij nemen u graag mee op expeditiecruise: cruises met eigen karakter.

Wij nemen u graag mee op expeditiecruise: cruises met eigen karakter. Tijdens deze expedities staan belevingen, emoties, adrenaline-en kippevelmomenten centraal.

LEES MEER

Blijf op de hoogte!

vind ons op facebook

Schrijf je snel in op onze mailinglist.

Bedankt, we hebben uw inschrijving goed ontvangen
Oeps, er ging iets mis. Probeer het later opnieuw.