Ontdek veelzijdig Elzas

Maak even kennis met onze pakketjes voor de veelzijdige Elzas.

Op welke manier past de Elzas het beste bij u? Wilt u wijnen proeven en de gemoedelijke steden ontdekken? Of komt u liever van de streek genieten met uw gezin?

Gastronomisch genieten in de Elzas, Au Riesling * * *

In familiehotel Au Riesling *** wordt u hartelijk ontvangen door de familie Brand. Chef-kok Pascal Brand maakt voor u de heerlijkste traditionele gerechten klaar. Het hotel is gelegen in het charmante wijndorpje Zellenberg. Vanuit het restaurant kan u genieten van een prachtig panoramisch zicht op de wijnranken. Wij selecteerden voor u de mooi gerenoveerde superieure kamers om in alle comfort van uw nachtrust te kunnen genieten.

Prijzen zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.

 • 3 nachten in superieure tweepersoonskamer
 • 3x ontbijtbuffet à volonté
 • 1x streekmenu van de Elzas (dranken niet inbegrepen)
 • 1x gastronomisch 5-gangen menu (dranken niet inbegrepen)
 • 1x 3-gangen menu (half pension kaart) (dranken niet inbegrepen)
 • 1x toegangsticket voor het kasteel van Haut-Koenigsbourg
 • 1x bezoek en degustatie in de wijnkelder van BOTT FRERES te Ribeauvillé
 • 1x kistje met 3 flessen Elzaswijnen
 • Gratis parking
 • Gratis WIFI

 

Familie-pakket in de Elzas, hotel Au Cheval Blanc * * *

Het traditionele hotel Au Cheval Blanc ***, te Baldersheim bij Mulhouse, is centraal gelegen nabij de 3 landsgrenzen. Dankzij haar ligging leent het hotel zich uitstekend tot allerhande uitstappen: trein- en automusea (beide 10 min), Parc du Petit Prince voor de luchtballonnen (15min), Zoo van Mulhouse en zijn ijsberen (10 min), centrum van Mulhouse (10 min), Colmar (20 min), en ook Europa Park (50 min). U kan gebruik maken van het klein binnenzwembad, de fitness, sauna, jacuzzi en hammam. We selecteerden voor u de frisse superieure kamers waar tot 4 personen kunnen overnachten.

Andere kamerbezetting mogelijk op aanvraag. Prijzen zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.

 • 2 nachten in een superieure kamer
 • 2x ontbijtbuffet à volonté
 • 2x 3-gangenmenu (dranken niet inbegrepen)
 • 2x activiteit naar keuze (gelieve uw keuze bij reservatie door te geven): Parc du Petit Prince, Zoo van Mulhouse, Ecomusée d’Alsace, Parc des Papillons de Hunhawihr, kasteel van Hollandsbourg, kasteel van Haut-Koenigsbourg, trein- of automuseum te Mulhouse.
 • Gebruik van het binnenzwembad en andere faciliteiten
 • Gratis parking
 • Gratis WIFI