Vakantievilla met Belgische eigenaar aan de Portugese Zilverkust

Portugal, Zilverkust, op 1u boven Lissabon, rustig gelegen op heuvel. Een heerlijk klimaat met milde temperaturen tijdens de zomermaanden. Niet ver van de oceaan en vlakbij enkele authentieke stadjes en dorpjes. 

Prachtige splinternieuwe luxe villa, rustig gelegen op heuvel met eigen wijngaard én wijn alsook fruitbomen, te Serra do Bouro aan de Portugese Zilverkust, op slechts 5 minuten van de oceaan, op 5 km van het stadje Caldas da Rainha met winkels en bekend om zijn groente- en fruitmarkt op het Praça da Fruta, het vissersdorpje São Martinho do Porto en van het beeldschone Foz do Arelho waar de oceaan in een natuurlijke lagune binnenstroomt, stranden en uiteraard heerlijke restaurants, op een uurtje rijden van Lissabon. Heerlijk klimaat met milde temperaturen tijdens de zomermaanden. Hartelijk welkom in het échte Portugal!

Verwarmd zwembad het hele jaar door, jacuzzi continu op temperatuur met prachtig zicht op de omgeving, 3 ruime slaapkamers telkens voor 2 personen, 2 badkamers met inloopdouche, volledig ingerichte keuken met oa koffiemachine, combi magnetron en vaatwasser, aparte ruimte met wasmachine, garage. Een lekker flesje wijn van eigen wijngaard wordt u aangeboden.

De Costa de Prata of Zilverkust van Portugal is nog niet ontdekt door het grote toerisme. Deze regio heeft veel moois te bieden. Een boeiende mix van prachtige stranden, ruige rotskusten, vissersplaatsen, historische stadjes en natuur. De Costa de Prata heeft een afwisselende kustlijn: van grillige rotsen waar de oceaan hard tegenaan beukt tot kalme zandstranden in een rustige baai. En de stranden! U kunt kiezen tussen rivierstranden omringd door bossen of voor uitgestrekte zandstranden aan de Atlantische kust, waar u verfrissing vindt op een hete zomerdag. Hier bevinden zich ook beroemde surfspots die surfers van over de hele wereld aantrekken, met perfecte golven in surfstad Peniche of zelfs reusachtige golven in Nazaré. Maar er zijn nog andere unieke eigenschappen die de moeite waard zijn om te ontdekken. Zo zijn er de historische dorpen en de kastelen die de landsgrenzen verdedigden. De leistenen dorpen en de stadjes met witte huizen zoals het charmante middeleeuwse Óbidos, dat een echte ommuurde schat is. Het Unesco werelderfgoed verkennen in Batalha, Alcobaça en Tomar kan natuurlijk ook. Ook op culinair gebied heeft deze regio heel wat te bieden. En waarom geen daguitstap naar Lissabon, Sintra of Coimbra?