Op zoek naar het Noorderlicht in Ijsland


Infosessie 27/04/19: Volkssterrenwacht Urania te Hove i.s.m. onze partner Destination Green

Op zaterdagavond 27 april organiseert Volkssterrenwacht Urania, samen met Destination Green, een infosessie over de Nederlandstalig begeleide groepsreis ” Op zoek naar het Noorderlicht in Ijsland”. Deze reis vindt plaats van 24 november tem 1 december 2019.

Programma:

  • 19.30 – 20 uur: Ontvangst met welkomstdrankje te Hove
  • 20 – 21 uur: Uraniagids en reisleider Werner Hamelinck neemt je mee naar het wonderlijke IJsland! Je krijgt insiders-informatie over het poollicht en alle info over het reisprogramma.
  • 21 – 22 uur: Tijd om al je vragen over IJsland of het Noorderlicht af te vuren, bij een natje en een droogje.

De deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht! Stuur een mailtje naar info@treiskoffertje.be .

Ijsland is hot en wordt veelvuldig bezocht in hippe tv-programma’s

Deze Noorderlicht exploratiereis is opgezet om je de vele gezichten van IJsland en het magische noorderlicht te tonen. Het programma omvat naast 7 overnachtingen ook het speciale arrangement 6 nachten ‘Northern Lights Academy’ – 6 avonden boordevol presentaties, voordrachten en geleide rondritten op plekken waar het mogelijk is een glimp op te vangen van de Aurora Borealis of het Noorderlicht. Zowel overdag als ’s avonds ervaar je de winter op z’n IJslands in al zijn facetten. Je verkent het platteland in het westen en zuidoosten van IJsland en kamt de streek van het schiereiland Snæfellsnes en de Vatnajökull gletsjer uit, steeds op zoek naar de Aurora Borealis, ver weg van het overbelichte stadsleven.

Bekijk hier het volledige programma: https://destinationgreen.be/tour/ijsland-op-zoek-naar-het-noorderlicht/