Wij nemen u graag mee op expeditiecruise: cruises met eigen karakter

Tijdens deze expedities staan belevingen, emoties, adrenaline-en kippevelmomenten centraal.

Een expeditiecruise is ONTDEKKEN

U bezoekt de laatste geheimen van onze planeet en ontdekt unieke plekken zoals Alaska, Antarctica, het Arctische-en Amazone-gebied.

Een expeditiecruise is AVONTUUR

De routes zijn flexibel en tijden de cruise wordt er ingespeeld op bepaalde natuurfenomenen zoals opduikende ijsbergen, scholen walvissen of het Noorderlicht,… . De natuur bepaalt het ritme van de reis en heeft het laatste woord.

Een expeditiecruise is ACTIE

U bezoekt afgelegen gebieden die vaak niet over aanlegsteigers of andere infrastructuur beschikken. U wordt met zodiacs aan land gebracht en moet soms de laatste meters door het water waden. Op het programma staan mini-trektochten met lokale gidsen en experten die de regio perfect kennen.

Een expeditiecruise is DUURZAAM BELEVEN

Het zijn duurzame vakanties die u naast ongelooflijke ervaringen ook unieke inzichten geven over klimaatgevoelige plekken op deze planeet. Echte expeditiecruises doen er alles aan om een minimale of zero impact te hebben op de natuur en de omgeving. Bij lokale contacten met de bevolking wordt er veel aandacht besteed aan authenticiteit en eeuwenoude leefgewoontes.

Een expeditiecruise is COMFORTABEL GENIETEN

Het zijn ideale schepen als u veel wil ontdekken maar niet wil inboeten aan comfort. Het staat gelijk aan een luxueuze vorm van avontuur beleven.

Maak kennis met Hapag-Lloyd Cruises die pionier is op gebied van expeditiecruises. Zij bieden reeds cruises aan met de Bremen en Hanseatic maar binnenkort lanceren zij 2 nieuwe schepen: de Hanseatic Nature & de Hanseatic Inspiration.

Wij lichten de Hanseatic Inspiration graag toe. dit schip is ontworpen om zowel in de ijskoude wateren van het poolgebied als in de tropische omgevingen een uitzonderlijke expeditiecruise-ervaring te bieden. Uniek is ook dat zij cruises aanbieden bij de Noord- Amerikaanse Great Lakes.

Het biedt een 5***** comfort-niveau aan met 120 kajuiten voor een maximum van 230 passagiers. Er zijn o.a. 3 restaurants, een zwembadzone die overdekt kan worden, een spa-zone van 215 m² met uitzicht op open zee, een lounge-en bar zone, een marina met 17 elektrische zodiacs en een breed gamma aan watersporten, een uitschuifbaar balkon met zonnedek en een interactieve knowledge studio.

BREAKING NEWS: Rederij Hapag Lloyd doopt de Hanseatic Inspiration, één van haar nieuwe luxe expeditiecruiseschepen volgend jaar in Antwerpen. Dit is meteen een primeur in de cruisewereld want nog nooit eerder werd er in ons land een zeecruiseschip gedoopt. Het schip zal na de ceremonie ook haar “maiden voyage” naar Tenerife vanuit de Scheldestad maken.

Alaska , Antarctica , Arctische-en Amazone-gebied , expeditiecruise