Op zoek naar inspiratie voor uw volgende reis? Bezoek dan zeker de Vakantiemarkt van ’t Reiskoffertje op zondag 20 januari in Edegem!

Wat?                    Een vakantiemarkt boordevol reisinspiratie!

Wanneer?          Zondag 20/01/19 van 11u tot 17u

Waar?                  ’t Forum, Romeinse Put 97, 2650 Edegem (met speelhoek voor de kinderen, buitenspeeltuin er net naast in het park)


Bestemmingen Alaska, Antarctica, Argentinië, Armenië, Azoren, Belize, Benin, Bhutan, Bolivië, Botswana, Brazilië, Cambodja, Canada, Chili, China, Colombia, Costa Rica, Cuba, Denemarken,Dominicaanse Republiek, Ecuador, Egypte, Estland, Ethiopië, Faeroer Eilanden, Filippijnen, Finland, Gambia, Georgië, Ghana, Groenland, Guatemala, Hawaii, Honduras, Ierland, Ijsland, Indonesië, India, Iran, Italië, Ivoorkust, Japan, Jordanië, Kaapverdië, Kenia, Laos, Lapland, Letland, Litouwen, Madeira, Madagascar, Malawi, Malediven, Maleisië, Marokko, Mexico, Mongolië, Mozambique, Myanmar, Namibië, Nepal, Nicaragua, Noorwegen, Oeganda, Oezbekistan, Oman, Panama, Peru, Polen, Portugal, Rusland, Rwanda, Sao Tomé & Principe, Schotland, Senegal, Spanje, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Togo, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Vietnam, Zambia, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Zweden, Zwitserland …

Reisconcepten  adults only, cultuur,expeditie, fietsreizen, fly&drive, groepsreizen, huwelijksreizen, natuur, Nederlandstalig begeleide zee- en riviercruises, reizen op maat, travel4kids, treinreizen, vespatours, wandelvakanties, unieke en/of authentieke overnachtingen (sneeuwhotel) …

Wedstrijd           kom zeker eens een kijkje nemen, neem deel aan onze wedstrijd, en maak kans op één van onze leuke geschenkjes!